Børnefrisør i Nordvest

På Bispebjerg i Nordvest har Maria åbnet Københavns første børnefrisør. Salonen er specialdesignet, så den falder i ethvert legebarns smag. Inspirationen kommer fra England, hvor der findes mange børnefrisører.

Maria er både voksen- og børnefrisør og har to forskellige lokaler i sin salon, hvor hun tager imod gæster i alle aldre.

Hvis det skulle ske, at en forælder føler ubehag af at se sit barn græde, må de gerne sige til og så kan vi stoppe klipningen. Da vi har sat en tid af til klipningen og, må der stadig betales for klipningen.

 

 

Det skal være sjovt at gå til frisøren

Konceptet bygger på filosofien om, at det skal være rart at gå til frisøren uanset alder. Derfor imødekommer voksendelen af frisørsalonen det lidt ældre publikum med god musik, kaffe og magasiner, som du kender det fra de fleste andre frisører også.

Hos din børnefrisør i København NV er der i børneafdelingen legetøj, sjove stole (en bil og en scooter) til at sidde i under klipningen samt en  fjernsyn, så tiden kan fordrives, hvis mor eller far også skal klippes.

 

Om din børnefrisør i Nordvest

Maria har to frisøruddannelser – én fra hendes hjemland Iran og én fra Danmark. Hun har gennem årene opbygget stor erfaring inden for frisørfaget og har arbejdet i både hovedstadsområdet og i Jylland.

Du er altid velkommen til at henvende dig for nærmere information om din børnefrisør.